Artistes i DJs – A-Z

Llista alfabètica d’artistes i DJs del Festival 17820 per al 2023, vegeu a continuació per obtenir més detalls!

* L’organització es reserva el dret a modificar el programa i horaris en cas que fos necessari.

Absis – LIVE

01:30-03:00 AM *

ABSIS és Salva Coromina, un dj habitual de l’escena barcelonina des de finals dels 90. Sota l’àlies de mouseDown / MouseUp va ser DJ resident a The Loft (Razzmatazz) i habitual a Sonar durant molts anys.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Sempre ha estat explorant la cara més profunda de la música electrònica movent-se des de lambient fins al techno.

Actualment ABSIS regenta la seva residència mensual al club Laut de Barcelona sota el nom de Midline, on ha convidat dj’s com Vand, Daniel(i), Unjin, Doctrina Natura, Mod1, John Plaza, Guillam, Fon…

També és resident del festival MOSTRA a Barcelona i les seves produccions es publiquen a segells com Hivern discs, Affin i Oslated entre d’altres.

 • deep electronic music
 • ambient
 • techno

SoundCloud: Absis
Instagram: @absis_music

Uneix-te a la nostra família digital!

Adrian Marth – LIVE

03:00-04:00 AM *

Adrian Marth és un DJ / productor de electro / italo disco de Barcelona i un dels exponents més importants de l’underground d’aquesta ciutat.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Des del seu segell Italo Moderni © ha estat desenvolupant la seva molt especial manera de mesclar italo i electro.

La seva música aporta conjuntament sons del inici de l’italodisco, spacedisco i cosmic disco dels 80s, sons electrònics amb sintetitzadors analògics i components de EBM.

És aixímateix un àvid col.leccionista d’eclèctica música. Els seus Live sets són una descàrrega d’energia que balanceja amb versatilitat entre EDM, new beat, italo i avantgarde.

• electro
• italo disco
• d’eclèctica música
• underground
• avantgarde

Un plaer tenir entre nosaltres una de les agendes més plenes de l’escena electrònica actual.

Instagram: adrianmarth_
Spotify: Adrian Marth
YouTube: @adrianmarth6976
Bandcamp: https://adrianmarth.bandcamp.com

Uneix-te a la nostra família digital!

Agnés Pe – LIVE

21:30-22:10 PM *

Agnés Pe treballa en el so més enllà dels límits consagrats per qualsevol gènere musical.

 • mitjançant l’atonalitat
 • melodies alterades i
 • textures estridents!

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

L’obra d’Agnés Pe es caracteriza per una actitud de diversió irreverent, que cobreix els paràmetres de la música plunderfònica, creant exuberants hits desconcertants dins d’una grotesca deformitat musical i buscan noves maneres de relacionar-se amb els elements que recompon mitjançant l’atonalitat, melodies alterades i textures estridents.

Actualment resideix a Barcelona. És docent, investigadora, productora i musicóloga autodidacta, a més de conduir el programa radiofònic Shuffle a Resonance Extra (UK) i col.laborar a la Radio del Museu Reina Sofia.

S’interessa per l’excepció, allò que frega els marges socials, amb especial atenció a l’entorn generatiu de continguts sonors a través d’internet (prosumers), com el remix i el cut-up.

Ha realitzat concerts, xerrades, tallers i audicions al CA2M (Móstoles), al Museu Reina Sofia (Madrid), Piksel Festival (Noruega), Azkuna Zentroa (Bilbao), Larraskito (Bilbao), Tupper Festival (Barcelona), Tabakalera (Donosti), Lab for the Unstable Media (Rotterdam) i al festival Bangface (UK).

Web: www.agnespe.com
Instagram: @agnes_______pe
Twitter: @agnespeagnespe
Bandcamp: https://agnespe.bandcamp.com/

Uneix-te a la nostra família digital!

Crèdits fotogràfics: Càrdali.cat i Instagram @cardali_

Alex Pallí – Audiovisual

de 19:00 PM *

Mitjançant la pintura, el vídeo, instal.lacions o performances ha desenvolupat una llarga trajectoria tant en l’àmbit nacional com internacional, sempre a la recerca de la poética del límit.

Ens va impressionar tant a l’edició 2021 amb el seu espectacle visual acompanyant el concert de Xavi Lloses, que li hem demanat de nou aquesta edició que ens acompanyi de nou… un plaer pels ulls!

Web: https://alexpalli.com/

Uneix-te a la nostra família digital!

Cara o Cul – Audiovisual

21:20-21:30 PM *

Clara Gispert i Roger Estrany. Somien amb casetes pintades.

Cara o cul neix de les ganes de treballar juntes, passant per la pintura mural fins a l’animació digital.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Il·lustradora l’una, tatuador l’altre… un univers plaent pels ulls junts!…

Pel nostre festival preparen un curt d’animació que ens permetrà gaudir de l’increible món gràfic d’aquests dos eclèctics artístes a la sessió d’audiovisuals.

Més…

Par aquest audiovisual han comptat amb l’inestimable col.laboració de Dabú!… els ha musicat amb un projecte personal amb sonoritat pròpia, d’ influències variades desde la música d’arrel, folk, noise, ambient, techno, glitch, house, new age, electro o chill out. Se’l classifica com a artista experimental. Es defineix com Electroautor. El paisatge és la font d’inspiració més vinculada a les fotografies, vídeos, música, sonoritat i paraules. Combina l’experimentació sonora, la rítmica i el so ambient, versionant tracks propis o noves produccions. Realitza varis treballs i col·laboracions amb dansa, instal·lacions, teatre, arts visuals, exposicions, pintura, fotografia, ledmapping, performances, literatura.. o d’altres obres artístiques que requereixin un espai sonor. Aporta solucions sonores als espectacles escènics, acceptant reptes creatius i mantenint la seva intimitat creativa. “Sap escoltar, sap proposar i sap canviar per acostar idees i propòsits. Indaga per entendre el sentit del tot i un cop fet el rastreig crea segons la seva sensibilitat; afavorint les idees del creador”.

Instagram:
@cara_o_cul
@claragispertvidal
@a_dos_manos

Web:
www.claragispert.com
www.a-dos-manos.com

Uneix-te a la nostra família digital!

Discontinu DJ

21:00-23:00 PM *

Explorador de Sons Experimentals… Discontinu DJ, el nom real del qual és Enric Masgrau, és un amant apassionat de la música, amb una predilecció especial per l’electrònica més experimental i els ritmes trencats.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Des dels seus inicis, s’ha destacat com un incansable cercador de discs underground, sempre a la recerca de nous i emocionants sons per enriquir la seva col·lecció.

El 2006, la seva passió i dedicació el van portar a fundar el seu propi segell discogràfic, DiscontinuRecords.

A través d’aquesta plataforma, ha donat visibilitat a artistes emergents i projectes innovadors i ha impulsat així l’escena electrònica experimental.

A més, ha estat cofundador de Disboot i col·laborador habitual a les festes “I LOVE BREAKS”.

 • electrònica i sons experimental
 • ritmes trencats
 • breaks

Per aquesta edició Discontinu i el seu segell és una altra programació de Km. 0… per demostrar de nou el nivell de la música electrònica que s’està assolint en el nostre contexte!

Web: www.discontinurecords.com
Soundcloud.com: discontinurecords
Bandcamp: https://discontinurecords.bandcamp.com
Facebook: Discontinu Records
Instagram: www.instagram.com/enric_dis/

Uneix-te a la nostra família digital!

Jana la Fontaine aka JANUX

19:00-21:00 PM *

Jana la Fontaine [aka JANUX] és una DJ i selectora musical masnovina que viu actualment a la província de Girona.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

En actiu desde l’any 2018, ja sigui a un vermut, un tardeo, a l’aire lliure o a un club, les seves sessions s’adapten com ho fa la pell d’un camaleó al seu entorn.

Destaquen també pel seu dinamisme i per l’amalgama d’estils que va desde el:

• Latin
• el Jazz i el R&B
• Deep House
• el House i l’Electrònica

Actualment forma part del col.lectiu PÉRTIGA DJs que impulsa el talent femení dins la industria musical, PODERÍO és el nom del seu programa de ràdio on resalta produccions femenines i del col.lectiu LGTBIQ+, i és tallerista i co-fundadora del projecte Refugi de Músics, un viver de talent musical emergent que empodera i dóna suport a adolescents i joves artistes.

Més informació:

Gràcies al piano i a la dansa, la Jana comença a tenir contacte amb la música desde petita. Més tard, durant la seva etapa vivint a Holanda, va poder submergir-se en la cultura de música electrònica d’aquest país, i embeure d’artistes del panorama local que han marcat la seva trajectòria desde aleshores.

Ha tocat a diferents sales de la ciutat comtal com a la Sala Apolo i a la sala LAUT, al City Hall i a events a l’aire lliure com el Brunch-in the park i el Soundit. També han comptat amb ella a les sales de Poble Espanyol com la Terrrazza i la sala UPLOAD.

Fora de Catalunya la pots haver trobat a la Sala el Sótano de Madrid, i al Teatre Romà de Saragossa.

Soundcloud: https://on.soundcloud.com/QdQtns1Gf2QBPEPK9
Bandcamp: https://bandcamp.com/janalafontaine
Spotify: DROP – My Life in Music featuring Jana la Fontaine
Instagram: @janalafontaine
Resident Advisor: janalafontaine/biography
Linktree: https://linktr.ee/janalafontaine

Uneix-te a la nostra família digital!

Crèdits fotogràfics (a dalt): Mafe Espitia + Marc Balsach

Motorheidi – Audiovisual

22:10-22:20 PM *

Motorheidi és un embut que recull idees disperses, caps i puntes que no caben en un set de DJ Tendrums.

 • vivència sonora
 • freqüències timbricament
 • espai acústic singular: Sonoducte

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Des del collage i els ambients artificials fins a la pulsió inevitable, el batec que portem tots al moll de l’os. Amb aquesta premisa trobarem un camí de corbes i també discontinu, exponent de la casa.

En aquesta ocasió ens porta el testimoni resumit d’una vivència sonora en grup, dins d’un espai acústic singular: SONODUCTE…

Un grup de milicians equipats amb altaveus i aplicacions, han posat uns oscil.ladors a ressonar dins un viaducte. El resultat és una col.lecció de freqüències timbricament molt interessant.

L’experiència gravada en video és una creació breu, no apta per auditoris, amb públic assegut, moralment captiu de les aparences.

Spotify: Motorheidi

Soundcloud: Motorheidi

Uneix-te a la nostra família digital!

Northern Wind

23:30-01:30 PM *

Borja Salvador AKA Northern Wind és un artista multidisciplinar que comença un nou projecte situat entre el melodic house i melodic techno…

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Però al centre del seu món que és l’harmonia i la melodia amb fortes influències del trance progressiu i el techno.

 • melodic house
 • melodic techno
 • trance progressiu
 • techno

Com artista tinc una sola missió, portar-vos al meu món melòdic…m’acompanyeu?

https://linktr.ee/northernwind

Uneix-te a la nostra família digital!

Not on Earth – LIVE

23:00-24:00 PM *

En Marc Soler porta diversos anys treballant en l’escena underground electrònica de Barcelona.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

És cofundador i director d’art del projecte AMEBA: l’Associació de Música Electrònica de Barcelona.

També treballant com a productor musical, va publicar diversos EP’s amb Mothlab Recordings (ITA/*NY) entre 2012-2015 i un àlbum autoeditat “002” (2017-2019).

 • sintetitzadors i machine drums
 • melodies del trance
 • visuals que traslladen a l’espectador
 • ritmes jungle-breaks-dnb
 • música ambient

Actualment va publicar amb Sense Fil Rècords, el segell de Barcelona amb el qual ja va publicar el seu primer track en vinil “Igni-Zion”(2022) i en 2023 ha publicat “Kova” recentment.

Marc proposa un show en directe amb sintetitzadors, machinedrums i acompanyat de visuals que traslladen a l’espectador a mons paral·lels.

La seva música és una oda als beats i els sons dels 90-00’s, des de melodies del trance fins al uk-bass, els ritmes jungle-breaks-dnb baixats de tempo, la nostàlgia i la sensibilitat de la música ambient, totes aquestes influències afegides en una batedora donant un resultat únic i atemporal a “003-Esperança” el nou àlbum que traurà a la fi del 2023.

Web: www.notonearth.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0T4HV3y5OY0pT7DZtrF04d?si=qS5KgONTTomenM8M7FnQXw
Soundcloud: https://soundcloud.com/not_on_earth
Instagram: @notonearth
Linktree (tots els enllaços): https://linktr.ee/northernwind

Uneix-te a la nostra família digital!

Pauk (Discontinu) – LIVE

22:20-23:20 PM *

Pauk (Pau Cabruja), és un amant dels botons i els knobs, i addicte als controladors.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Sempre ha intentat reflectir experiències personals en la seva música, investigant noves formes de creació, experimentant amb maquinari i programari analògic i digital.

Sempre comunicant-se a través del seu Monome perquè les seves obres esdevinguin vida a l’escenari.

 • alternative
 • drum & bass
 • electronic experimental
 • breaks
 • dubstep
 • electro

Instagram: instagram.com/pauk2001
Vimeo: vimeo.com/pauk2001
Lloc: pauk.org/
Bandcamp: discontinurecords.bandcamp.com/album/melancholic-anger

Uneix-te a la nostra família digital!

Ryna DJ

04:00-06:00 PM *

La nostra gran aposta per l’edició d’enguany!

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

Eclèctica i ballable. De l’Alt Empordà, Ryna Dj presenta el concepte “petardónika” amb sessions musicals que van del pop al techno, passant pel dub, la salsa o el hardcore, entre molts altres.

Una barreja de petardeo i electrònica, feta a base de hits i noves propostes. El feedback del públic és el fil conductor de cada sessió, que beu del lloc i del moment.

Descobrir la pista de ball i sacsejar-la amb una selecció fresca, dinàmica, sorprenent i experimental.

 • eclèctica
 • ballable
 • pop
 • techno
 • dub
 • hardcore
 • electrònica
 • experimental

Al Festival 17820 oferirà una sessió especial NOMÉS de música electrònica, deixant de banda el “petardeo” durant una nit i enfocant el seu set a una selecció de temes que naveguen per tots els estils.

L’objectiu principal, el de sempre: fer ballar!

Entregada a la cultura alternativa i popular, Ryna Dj (aka Irene Caamaño, 1988) porta més de 10 anys vinculada al món de la música i l’espectacle. Actualment també treballa en el projecte de Rap Rural amb l’artista manxega Bewis de la Rosa.

Durant els darrers anys ha estat ajudant de comunicació i producció a festivals com l’(a)phònica de Banyoles, el Càntut de Cassà de la Selva, o el Festival Còmic de Figueres¸ i del 2015 al 2019 va gestionar i dinamitzar el Bar de La Cate de Figueres¸on va crear esdeveniments com el Birraval de Figueres o el cicle de concerts Hullaballoo.

Des del 2020 ha punxat arreu de comarques gironines i altres punts del país, com el Festival Ítaca (L’Estartit)¸al Yeah! de Girona, la festa major de La Bisbal d’Empordà i Banyoles, el Xiringuito X, la festa de final de gira de Clara Peya o El Pumarejo de Barcelona, entre d’altres.

El seu espectacle, divertit i esbojarrat, la ha portat a fer ballar els grans escenaris de la provincia de Girona aquest darrer any… i en la seva atapeïda agenda ha trobat un espai per la sessió de tancament del festival!… calceu-vos!

Instagram: @rynaselect

Soundcloud: https://soundcloud.com/rynaselect

Crèdits fotogràfics (a dalt): Xänia-Gasull

Crèdits fotogràfics (a dalt): Pep Bosch

Tempe Hernández – Audiovisual

Horari confirmat aviat *

La obra de Hernández transita el campo visual y sonoro, es un artista multidisciplinario.

>> Escolta una mostra del Festival 17820 <<

A temprana edad estudió música y se formó como músico de jazz estudiando en Bs.As, posteriormente en Barcelona.

Recibió el premio a mejor disco de jazz por la Asociación de Jazz de Catalunya en el año 2003 i el premio de la feria Arte Espacio 2010.

Viu a Barcelona, ​​col·labora amb la galeria ArteVistas i és contrabaixista dels grups Hemiola Trio i OneFitsAll.

Web: https://www.tempehernandez.net/

Instagram: https://www.instagram.com/tempehernandez/

Uneix-te a la nostra família digital!

Xavier Gibert – Audiovisual

de 24:00 *

Artista i tècnic audiovisual, treballa amb audiovisuals des de mitjans dels 90 i amb Telenoika des del festival VideA, l’any 2000. Expert en dissenys d’enginyeria per a control de video a temps real aplicat als escenaris. Operador de sistemas audiovisuals complexes dedicats a l escena.

Coordinador de Imatge / Llum del Postgrau del Institut del Teatre Escenificació i Tecnologia Digital. Professor i coordinador departament de video a ETECAM, Escola de Tècnics de Girona.

Ha dut a terme el desenvolupament i la producció dels meus propis espectacles audiovisuals amb Telenoika, Riereta.net i Slidemedia.

Tremendament ubic i amb un curriculum impressionant: Teatre Nacional de Catalunya, Gran Teatre del Liceu, Teatre Real de Madrid o Grand Théâtre de Genève. Companyies de teatre com Santa Mandra (Lluís Danés), La Fura dels Baus, Dagoll Dagom o Teatro de la Abadia. Músics com Albert Pla, Natos y Waor, Ajax y Prok, Fernando Costa, Fermín Muguruza, Raúl Fernández “Refree”, Xavi Lloses, Antonio Orozco o Manu Chao entre molts d’altresn. Festivals com Sonar, Grec o inclús com a director Tècnic del Festival Screen Loop a Barcelona… i malgrat aquesta agenda cada any, des de la primera edición 2019, troba un espai per portar-nos les darreres innovacions en art digital al nostre projecte.

Web: https://www.xaviergibert.net/en/

Uneix-te a la nostra família digital!

Z.E.P.A.

20:30-21:20 PM *

Zona Exclusiva de Pilotatge Astral (Z.E.P.A.) és un projecte de música experimental que té la finalitat de crear música sense fer servir cap tipus d’instrument musical.

• freqüències, timbres i harmonies poques vegades escoltades
• “No Input Mixing”
• bucles
• textures sonores inimaginables
• efectes sonors inversemblants

>> Mira un visualitzador <<

D’una banda, s’utilitzen llantes de cotxe que es fan vibrar mitjançant arcs de contrabaix i varetes de ferro tocades amb les mans que juntament amb els efectes sonors que se’ls afegeix produeixen freqüències, timbres i harmonies poques vegades escoltades.

D’altra banda, s’utilitza una tècnica anomenada “No Input Mixing”, que consisteix a generar bucles entre les entrades i les sortides d’una taula de mescles per generar freqüències modulables, que un cop processades amb efectes sonors, es poden convertir en tot tipus de textures sonores inimaginables.

La unió d’aquests dos elements produeix resultats inversemblants capaços de transportar el públic als llocs més recòndits de la seva imaginació.

La unió d’aquests dos elements produeix resultats inversemblants capaços de transportar el públic als llocs més recòndits de la seva imaginació.

Uneix-te a la nostra família digital!

* L’organització es reserva el dret a modificar el programa i horaris en cas que fos necessari.

en_USEnglish
Scroll to Top