Cybersonic & Chris Borau

Ull amb aquest parell! Són dj’s tot terreny, sempre amb el dipòsit ple i a punt per a travessar muntanyes musicals, durant hores i hores, i sense limitacions estilístiques.

Junts o per separat s’han recorregut mitja Catalunya, punxant a tot club o rave de música electrònica alternativa d’aquests últims 30 anys, incloent-hi, naturalment, el mític Blau de Banyoles.
En Thierry i en Chris tenen una connexió especial a l’hora de realitzar els seus b2b’s, no és pas casualitat, fa uns 25 anys que comparteixen cabines i residències.

Tot va començar amb la residència conjunta en el club “Liquid Sky” de Figueres, durant tres anys. En poc temps van descobrir com es retroalimentaven un de l’altre darrere els plats i que les seves ments anaven al mateix ritme de percepció i acció.

Però va ser al “Palm Beach club” on van poder esmolar durant 7 anys de residència, els seus b2b’s a fons. I també treballar en equip fora de la cabina, muntant la mítica “Cabina Flotant” i posant a punt els sounds sistems dels tres ambients que tenia el club.

Fa tres anys, que van iniciar juntament un nou projecte, una ràdio on line, www.thepurpleroom.club on es fan streams regularment de Dj’s i Live acts, en el canal de youtube www.youtube.com/ThePurpleRoomRadio , i de pas han creat un espai on tornar a poder connectar i fer els seus estimats b2b’s.