Granular Bastards

Projecte creat el 2018 en el marc del RMC de Copenhagen, on els dos músics es van conèixer. Les ganes de Cirera d’experimentar amb l’electrònica, i les ganes de Miracapillo d’explorar l’electrònica en directe unèixen aquest duo, amb poc recorregut, però molta projecció

Valeria Miracapillo

Compositora del Rytmisk Musikkonservatorium de Copenhague, s’ha inspirat, en gran manera, en un entorn d’ajuda mútua i col·laboració dins l’escena experimental local. Combinant experiències que van des dels estudis de cine fins a les arts electròniques, ara se centra en la construcció d’una xarxa interdisciplinària per poder créixer com artista independent adonant-se de la importància de la pràctica basada en la comunitat. A part de compondre per cinema i teatre, també participa en projectes com The Strangement Society, dirigit per Miguel Crozzoli; Granular Bastards, duo d’improvisació amb el saxofonista Albert Cirera; una nova col·laboració amb el Violinista Dimos Vryzas i el seu duo electrònic Canyf. Actualment està treballant en Cognitive Failure, una peça per percussió i electrònica recentment realitzada a l’Inter Arts Center de Malmö, conjuntament amb la percussionista Irene Bianco i el científic de dades Domencio Villani a l’electrònica en directe..

Albert Cirera

Amb més de 30 gravacions en els últims cinc anys, Albert Cirera és un dels músics més actius i versàtils de la Península Ibèrica dins l’escena del free jazz i la músic improvisada. Va viure deu anys a Barcelona, on va créixer com a músic, Després cinc anys a Lisboa, on es va consolidar com el músic creatiu, inventiu i versàtil que és. I finalment 2 anys a Copenhagen on va estudiar un màster al RMC. Actualment resideix al seu poble natal Igualada. Durant aquest anys ha tocat amb Agustí Fernández, Ramon Prats,Joao Lencastre, Carlos Zingaro, Abdul Moaimem, Kresten Osgood, Valeria Miracapillo, Aurelijus Uzameckis, Barry Guy, Andy Moor (the Ex), Joe Morris, Núria Andorrà, Nicolas Field, Florian Stoffner, Witold Olszak, Nuno Rebelo, Rafal Mazur, Ferran Fages, etc. Últimament s’ha interessat per les performances interdisciplinari. En els últims anys ha actuat amb les ballarines Jenny Nocedo (Cuba), Juliette Louste (Islandia), Tura Gomez Coll o Sonia Sanchez. El pintor Antoni Carné i Xavier Gabriel o l’artista visual Artur Tort. Lidera els seus projectes com A.C & Tres Tambors, A.C i Kamarilla i CIREROT, el seu projetce a saxo sol. També forma part de projectes com Omniae Large Ensamble, Fail Better o Disection Room a Portugal; Granular Bastards o Semla/Empanada a Dinamarca, així com Agustí Fernandez Liquid Trio/Quintet o DUOT a Catalunya.


XARXES SOCIALS
Instagram