REVUELTA SONORA

Revuelta Sonora inicia la seva formació com a dj durant la seva estada a Barcelona en els anys 2002-2003. Allà compagino els estudis de so i música amb presentacions a Espanya, Àustria i Alemanya amb la banda de música electrònica Groovynol qui ràpidament va captivar el públic europeu i als músics d’aquest gènere. 

Visitant alguns dels molts locals, festivals i espais que ofereix la innovadora ciutat va conèixer més de prop el món de les arts d’avançada, descobrint l’espontaneïtat i la màgia d’aquestes expressions. Molt aviat va compartir amb altres djs amb qui va intercanviar i va descobrir música i coneixements sobre sons, estils i tècniques per produir i mesclar, és per això que es manté fidel a el so vinil i a l’ús d’tornamesas realitzant setembre 1 de Breakbeat, Minimal, Techno, i Electro, en totes les seves presentacions, combinant el so de la vella escola amb el més recent de l’escena electrònica. 


Quan va tornar a Nicaragua a finals de l’any 2003 va armar el seu equip de mescles i va començar a presentar-se en tots els locals i discoteques de país iniciant la seva llarga trajectòria com un dels primers djs d’electrònica de Nicaragua. L’èxit ha estat rotund fins al moment, mantenint-se com el dj més popular i amb més presentacions actualment. 


Revuellta Sonora va crear amb el seu primer disc el gènere “Electropinolero”, nom d’aquesta primera producció discogràfica, especialment per la barreja de l’folklore nica amb la música electrònica, una fórmula reeixida que presenta principalment en format banda i que posa a ballar a tots en qualsevol lloc.


XARXES SOCIALS
Facebook
Instagram